Botanix - Hiji jurnal ngeunaan pepelakan

Edisi Basa Sunda

Melak beuti kembang sarta siki

Keluarkan beuti kembang sarta siki ti kemasan anu geus Anjeun tarima ngaliwatan layanan pos, sarta simpen di handapeun naungan salila kira-kira 2–3 poé. Kamungkinan kadua nyaéta langsung melak sarta ngajagana ambéh tetep di tempat teduh salila sawatara poé ku kituna henteu kakeunaan sinar panonpoé langsung.

Saptu 8.10.2011 08:33 | Citak | Petunjuk cara melak pepelakan

Tusam Khasi (Pinus kesiya)

Tusam Khasi (Pinus kesiya) mangrupa spesies ti Asia anu bisa tumuwuh kalayan gancang, anu arang dibudidaya di luar wewengkon aslina. Tangkalna ngabogaan luhur kira-kira 30–35 méter sarta ukuran diameter batangna bisa ngaleuwihan 1 m. Unggal-unggal cabangna ngabogaan tilu cucuk – unggal ukuranana panjang kira-kira 15 nepi ka 20 cm. Buah ti pepelakan ieu (jagung) ngabogaan panjang kira-kira 5 nepi ka 9 cm sarta panjang sikina kira-kira 1,5 nepi ka 2,5 cm.

Saptu 8.10.2011 07:45 | Citak | Tangkal jarum

NOVODOR FC pikeun membasmi Kumbang Kentang Colorado

Disangka ku kuring kuring henteu perlu sacara husus ngawanohkeun kumbang kentang Colorado (Leptinotarsadecemlineata) alatan kabéh jelema geus weruh yén sajumlah badag hama ieu baris pohara ngarusak kentang sarta mustahil nyingkahanana tanpa pamakéan bahan kimia. Samentara éta, euweuh saurang ogé weruh obat-obatan biologis anu bisa dipaké pikeun kumbang kentang Colorado.

Jumaah 7.10.2011 08:30 | Citak | Hama

Naon anu kudu dipigawé kalayan jukut anu dipangkas?

Lamun Anjeun mikaresep keset ti jukut pendék anu éndah, Anjeun tangtu baris mindeng memangkas jukut Anjeun. Samentara éta, mindeng memangkas jukut méré sajumlah badag jukut anu jadi masalah pikeun Anjeun. Lolobana tukang kebon kuring weruh miceun jukut babarengan runtah laki-rabi maranéhanana. Kuring ngan bisa menggeleng henteu percaya alatan kalayan ceroboh jelema miceun bérak anu pang murah!

Senen 3.10.2011 13:52 | Citak | Jukut

Kumaha memangkas jukut di pekarangan Anjeun kalayan bener?

Anjeun perlu memangkas jukut pekarangan Anjeun kalayan bener ambéh nampa hamparan jukut sakandel karpet. Euweuh pepelakan pinus anu bakal kasampak alus kalayan hamparan jukut mati mengitarinya!

Minggu 2.10.2011 13:50 | Citak | Jukut

Continue: 1-5 6-10 11-15 16-20 21-22

Ngeunaan KPR

KPR - Klub Pekebun Slowakia
KPR - Klub Pekebun mangrupa organisasi pekebun internasional. Baca saterusna...
Bagilah pangalaman Anjeun ngeunaan menaman pepelakan. Tulis artikel tetang berkebun, pepelakan, melak pepelakan sarta séjén-séjén. Tuluy siarkan dina jurnal Botanix edisi basa Anjeun. Hubungi kami pikeun detil saterusna.

Kategori: Kabeh Hama Jukut Palem Pepelakan Eksotis Pepelakan cai Petunjuk cara melak pepelakan Suweng Tangkal jarum